Известувања

07.06.2022

Движење на индексот на цените на мало во Република Македонија за месец Мај 2022 година

повеќе

20.05.2022

Соопштение за плати за месец Мај 2022 година

повеќе

09.05.2022

Движење на индексот на цените на мало во Република Македонија за месец Април 2022 година

повеќе

21.04.2022

Соопштение за плати за месец Април 2022 година

повеќе

07.04.2022

Движење на индексот на цените на мало во Република Македонија за месец Март 2022 година

повеќе

23.03.2022

Соопштение за плати за месец Март 2022 година

повеќе

07.03.2022

Движење на индексот на цените на мало во Република Македонија за месец Февруари 2022 година

повеќе

22.02.2022

Соопштение за плати за месец Февруари 2022 година

повеќе

14.02.2022

Движење на индексот на цените на мало во Република Македонија за месец Јануари 2022 година

повеќе

21.01.2022

Соопштение за плати за месец Јануари 2022 година

повеќе

21.01.2022

Основица за пресметување на придонесите од плата за 2022 година

повеќе

Papyrus

Papyrus Plano-Dynamic Copy paper A4


Fabriano

Fabriano Copy paper A4


Fabriano

Fabriano Multipurpose


...


...


...


...


...


...


...


VE-GE

VE-GE Copy paper A3


MAGISTR

MAGISTR Copy paper


Fabriano

Fabriano Multipurpose


...


...


...


...


...


...


...


 <<<   <   1   2   3   4   5   6   >   >>> 

Советувања

ПОЧИТУВАНИ

“МАКЕДОНИЈА БИРО” - Скопје

Консултантско друштво за економско-правни и други услуги

организира стручно-едукативно советување на тема:

МАТЕРИЈАЛНО-ФИНАНСИСКИ ПРАШАЊА ОД ТЕКОВНОТО РАБОТЕЊЕ, ПРЕСМЕТКА НА ПЛАТИТЕ ПО НОВО И ДРУГИ АКТУЕЛНИ ПРАШАЊА ОД ОДДЕЛНИ ПРОПИСИ КОИ ВО ПРАКСАТА ПРОИЗВЕДУВААТ ПРОБЛЕМИ И НЕЈАСНОТИИ

Стручното советување ќе се одржи во:

- СТРУГА – хотел „ДРИМ“ на 2 и 3 јуни 2022 година,

- СКОПЈЕ – хотел „КОНТИНЕНТАЛ“ на 6 и 7 јуни 2022 година.

покана

Корисни линкови

повеќе